A viselkedéssel volt a baj vagy csak szerintem néztek minket?
Figyelt kérdés
Meghalt barátnőm pápája és elkísértem a temetésre. Amikor az urnafalba rakták be az urnát akkor a barátnőm a vállára hajtotta a fejét és sírt. Én átöleltem hogy egy kicsit megvígasztaljam. Több rokon is ránk nézett. Amikor mentünk ki a temetőből többen is részvétét nyilvánítottak. Nem tudom hogy csak azt nézték hogy sír- e vagy azt hogy miért ölelkezünk. Most e miatt furán érzem magam. Vagy lehet hogy addig nem volt mindenkinek egyértelmű hogy a barátja vagyok.2021. aug. 21. 13:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak azért néztek rá,mert ő sírt.
Azzal semmi gond nincs,hogy átölelted vígasztalás képp:)
2/5 anonim válasza:
Túlgondolod. Mindig a közvetlen családtagokat nézik.
3/5 anonim válasza:
A barátnőd pápája? :O
Választottatok neki újat?
4/5 anonim válasza:
Közvetlen családtagokra mindig nagyobb figyelem irányul és részvétet nyilvánítani is szokás feléjük. Vele foglalkoztak, nem veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!