Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titeket mennyire zavar/idegesí...

Titeket mennyire zavar/idegesít, ha valaki "csattog" a rágógumival?

Figyelt kérdés

Különösen tömegközlekedési eszközön, vagy egyéb nyilvános helyen, vagy munka közben engem kifejezetten irritál.

Én lennék az egyetlen?

Mi a jó benne?

2021. aug. 7. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Nagyon idegesítő
Irritál, de annyira nem zavar
Közömbös vagyok ezzel szemben
Szeretem a hangját
Én magam is csinálom
18 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Buszon, vonaton, villamoson nem szoktam, mert tudom, hogy egy csomó embert zavarna. Utcán, otthon szoktam, néha szünetben az iskolában ha kevesen vagyunk a teremben.
2021. aug. 7. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem a rágógumi önmagában zavar.
2021. aug. 8. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen mértékben hangos. A sima rágó-rágáshang picit idegesítő nekem, ha nincs más alapzaj / éppen hipervevő vagyok mindenféle hangra, de annyira nem vészes. Attól a falnak tudok menni, ha valaki konkrétan baromi nagyra tátva a száját csámcsogja a rágót, és tényleg baromi hangosan csattog és cuppog. Amit ennél is jobban rühellek, az az, amikor valaki fújja és pukkasztja is a rágót, mert nem szeretem azt nézni, amikor vki a képembe tolja a 40x megrágott nyálas rágóját.
2021. aug. 9. 23:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha csukott szájjal kulturáltan rágja, engem nem zavar.

De nagyon sokan csámcsognak, nyitott szájjal rágják, ami véleményem szerint undorító.

A kérdés egyébként arra vonatkozik, amikor egy erős csattogó hangot hallatnak a rágóval, attól egyenesen a falra mászok.

2021. aug. 10. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!