A cigányok gyakran leköpik egymást veszekedések közben?
Figyelt kérdés
A Mónika-show-ban láttam ilyent és nem tudom, hogy valóban ilyen szinten állnak konfliktuskezelésben.
Én még senkiről nem is hallottam ilyent a környezetemben.
2021. júl. 31. 14:27
1/10 anonim válasza:
aki putriból cigány telepről származik az lehet magyar is akkor is kulturálatlan..
Ez egy viselkedési forma amit egymástól gyerekként eltanulnak a gettoban, nem általános tendencia egy rasszra vagy népcsoporta nézve.
2/10 anonim válasza:
Azért ne a Mónika show alapján ítélkezz.. sok volt a megjátszott dolog a műsorban. Ezt se lehet így kijelenteni hogy A cigányok, mint ahogy azt se hogy A magyarok. Minden ember más, vannak magyarok és romák közt is ilyen igénytelen bunkók biztos. Meg más népeknél is.
3/10 anonim válasza:
Láttam ilyet nem cigányok esetén is. Sajnos ez sok helyen előfordul azoknál akik nehezen tudják fékezni az indulataikat. Az mondjuk lehet hogy a ciganyoknál mindennapos.
5/10 anonim válasza:
Még sose láttam ilyet cigányoknál. Izlandiaknák és kenyaiaknál viszont gyakran.
6/10 anonim válasza:
Az első írta jól. Ez nem rassz szerint van, inkább iskolázottság/kultúra/inteligencia stb alapján. A putri lakók mindenhol igy viselkednek többnyire.
8/10 anonim válasza:
A 80-as években egy magyar író büszkén írta, hogy egy írótársát egy vita hevében szembeköpte. Sajnos nem emlékszem a könyv címére.
9/10 anonim válasza:
A Mónika-show meg az Orsós Lacika vigadóegyüttese nem reprezentálja a cigányokat.
Szerinted a magyarok olyanok, mint a magyar foci ultra szurkolók?
10/10 anonim válasza:
Miért lett le pontozva a válaszom 😂😂 ha köztük élek mondom H szokás náluk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!