Közös zuhanyzóból melyiket tartod a legideálisabbnak? Válaszfalas, függönyös, válaszfal nélküli nyitott? Kort, és nemet is írj?
Találkoztam már konditerembe, és uszodába is válaszfal nélküli tusolóval ahol csak zuhanyfejek voltak a falon.
Engem nem zavart 23/F.
Ha van valakinek hasonló tapasztalata írhat.
ÚÚ én is bementem egyszer és nem volt semmi fal sehol, alig vártam már hogy az a bizonyos szappan leessen a mellettem levőnél. Szép, kidolgozott meztelen testén ahogyan folyt a víz, áááh de szexi volt! Már azon gondolkoztam én dobom le a szappant, lehet pont ő is erre vár.
Mégis mikre számítasz???? :D
Bementél egy közös zuhanyzóba, nem volt semmi fal. Hatalmas tapasztalat. Mindenki tudja, hogy van ilyen is. Vagy olyan meglepő? Mit kéne ezen beszámolni vagy tapasztalatot írni. Aki szégyellős nem áll le vetkőzni, ügyeskedik fürdőgatyában vagy megfürdik max otthon, aki meg nem, az boldogan megmossa magát. Ilyen egyszerű a történet. Ha a másik átcsápol az kellemetlen, kb ez a legrosszabb, ami technikailag történet. Na meg persze lehajolni sose szabad, ha muszáj is, csak falnak szorosan háttal! Hozzád hasonlók miatt. Legalábbis ami a férfi zuhanyzót illeti. Nőit nem tudom, sese voltam értelemszerűen, de feltételezem ugyan így gondolják. Ha meg hosszabb időn keresztül, pl egy táborban, kollégiumban kell igénybe venni ilyet és nyitott, akkor a borotválkozás és egyéb ilyesmi tevékenységek nem a legkellemesebbek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!