Az apósomat 3 év párkapcsolat után is magázom. Miért nem ajánlotta fel még, hogy tegezzem?
Figyelt kérdés
A párom (27F) és én (23N) 3 éve együtt vagyunk. A szülei elváltak. Az anyukája néhány találkozó után mondta, hogy tegezzem. Az apukája sosem, pedig amúgy nagyon laza arc, és tippre rajtam kívül senki nem magázza idegeneken (pl. eladók) kívül. Nemrég egy látogatásnál az elköszönés után kérdezte, hogy "amúgy mi egyszer már nem tegeződtünk?" Én pedig zavartan annyit válaszoltam: "szerintem nem". Tényleg nem volt ilyen. Ő erre nem mondott semmit. Én mindig is úgy gondoltam, hogy a párom szülőjeként neki illik felajánlania, akkor is, ha én vagyok a nő, de már gondoltam rá, hogy ő pedig talán nőként tőlem várja. Borzasztó béna találkozáskor "jó napot kívánokot" köszönni, miközben az egész családot tegezem őt kivéve. Holnap találkozunk, és gondolkodom rajta, hogy változtatni kéne. Szerintetek kérjem, hogy tegeződhetnénk-e, vagy csak szimplán kezdjem tegezni, vagy hagyjam így?2021. júl. 2. 15:51
11/14 anonim válasza:
". Nemrég egy látogatásnál az elköszönés után kérdezte, hogy "amúgy mi egyszer már nem tegeződtünk?""
Szerintem próbálta diszkréten jelezni, hogy nem is érti, hogy miért nem tegezed... Ő tegez téged?
12/14 A kérdező kommentje:
A kérdésem után nem sokkal végül összetegeződtünk. :) Furcsának találta a magázást, mert mindenkivel tegeződik. Happy end! :D
2021. szept. 7. 21:33
13/14 anonim válasza:
Ha ez neked Happy End, akkor sajnállak.
14/14 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen, apósomnak egy kő gurult le a szívéről, hogy végre tegezem. A párom és én is huszonévesek vagyunk, az a generáció, akiknek természetes, hogy tegezzük a szüleinket, sőt, sok szülő szokta kérni még a gyereke barátaitól is, hogy tegezzék, mert manapság már egyre inkább ez a
természetes, és nem az, hogy 40-50 éves embereket magázzál (különösen felnőttként, aminek egy 20+ éves ember számít), mint egy öregembert. A tiszteletteljes magatartás nem ezen áll vagy bukik. Én téged sajnállak, micsoda megkeseredett vagy. :)
2021. szept. 21. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!