Mi a véleményetek arról, hogy Szlovákiában már több helyen is védelmi falakat építettek a veszélyesebb gettók köré?
13:51
neked van vmi más ötleted, v ötleteid?
én nem tudom, mit kéne tenni, de kb. hasonló okok miatt költözöm el a blaha környékéről egy tisztább kerületbe
13:51-es vagyok
Sajnos nincs. De mivel csak kissé bulvárosított sajtóhírből ismerjük az eseményeket, így nincs is esélyünk működő megoldási javaslatokat adni.
A helyzet az, hogy az éremnek mindig két oldala van. Mi most az egyik oldalról hallottunk valami, és a többi vélemény?
Az viszont nem vezet jóra, ha erőszakkal próbáljuk a konfliktusokat megoldani.
Valószínűleg valami közvetítő-félének kellene azt felvállalni, hogy a problémát megvizsgálja, majd kidolgoz néhány megoldási javaslatot az érintettek bevonásával. Ez persze nem olyan gyors, mint egy fal felhúzása...
14:51
sztem a közvetítők mellet szükség lenne még az alapvető szocializációra is megtanítani az illetékeseket. azt nemtom hogy kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!