Fehér emberként élhetek négerként?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a gettó néger stilús hogyan válhatok olyanná mint ők tudom a színem nagy akadály de ezenkívül élhetek olyan stílusban mennyire fogadnak majd be közöségükbe?2021. ápr. 28. 16:24
11/17 anonim válasza:
A valóság 100x gázabb mint amiket az amcsi fekagettó filmek bemutatnak.
12/17 anonim válasza:
#11, persze hogy nem, ha a valosagot mutatnak az amcsi filmekben, akkor a feketek egybol tiltakoznanak lejaratasert :D
13/17 anonim válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Nem én voltam 13as
2021. ápr. 29. 11:10
15/17 anonim válasza:
Nem fognak befogadni, te kitaláltál valami álomvilágot, a valóság nem ilyen. Gyere csak le Peckhambe (Dél-London), és ha az első hónapot átvészelve még szereted a feketk stílusát, akkor el is kezdhetünk beszélgetni róla.
16/17 anonim válasza:
Hogyne, ahogy Michael Jackson néger létére fehérként. :D
17/17 anonim válasza:
Nem fog menni. A gettobol kineznek siman. A feketek nagyon rasszistak tudnak lenni.
Eminemet is baszogattak a feketek gyerekkent mert feher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!