Csontos húst, pl. csirkeszárnyat hogy illik enni?
Figyelt kérdés
Sima rántott húsnál a villát belenyomom a húsba, és a késsel elvágom a húst. Csontot tartalmazó húsnál is így kell, azaz villa a csontra, és késsel tépem le a húst? Vagy lehet fordítva is, azaz kés a csontra, és a villával tépem le a húst?
Ne nevessetek hangosan... :) Ezeket nem tanították meg nekem.
2021. márc. 26. 13:42
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Ha valamiért nem lehet kézzel (nem lehet rendesen megfogni vagy szószos), vagy nem akarod úgy enni, akkor lehet késsel-villával. Ennek módja nincs kikötve, tehát cserélheted a kés és villa szerepét. A lényeg, hogy ne legyen belőle látványos cincálás. :)
3/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy amit már nem tudnék ízlésesen leszedni már nem eszem meg. Picit pazarlás, de az illem az illem.
4/5 alletta válasza:
csirkehúst illik, szabad kézzel enni. de cserélgetheted is az evőeszközöket, ha nem akarod, hogy a kezed maszatos legyen.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen társaságban.
Egyedül akár cuppogni is megengedett, ha nagyon finom.
Családi körben kézzel, lehet ujjat nyakogatni is, kivéve, ha az anyósnak nem tetszik.
Nem családtagok között én figyelném, hogy mindenki más hogyan eszi, és alkalmazkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!