Szerintetek hogy lenne illendő?
Véleményem előtt fontos megjegyeznem, hogy a te álláspontodat osztom, és engem is zavarna munkahelyen, ha valaki feltűnően csámcsogna.
Viszont szerintem rá se kellett volna szólnod. Egyszerűen csak hagyd ott (persze ne feltűnően), és egyél máshol, vagy máskor. Egy ilyen kis semmi komoly konfliktusteremtő forrás lehet munkahelyen. Tapasztalatból írom ezt. Nagyon bosszantó tud az lenni, ha egy szemrebbenés, vagy ilyesfajta helyzetek után romlik a reputációnk a melóhelyen. Tök mindegy, hogy nekünk van igazunk (szerintem is igazad van), de mások ezt sértésnek fogják venni, ha rá szólsz. Én különben azt se javaslom, hogy együtt egyél a kollégáiddal. Én se szeretek másokkal enni. Ha van lehetőséged rá, egyél meló közben, vagy szünetben máshol egyél, vagy műszak végén egyél (illetve előtte). Hidd el, jobb inkább a passzivitás ez esetben, az ilyeneknek magyarázhatod, hogy egyen normálisabban, ugrani fognak erre. Jót akarok, azért írom, én már ütöttem meg a bokám ilyesmi szituációban, ahol hasonló szerepben voltam, mint most te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!