Lányok! Mit tennétek, ha az utcán egy bicikliző fickó megmarkolná a feneketeket?
Ma sajnos ez történt velem. Sétáltam a barátnőmmel, jött mögöttünk egy biciklis. Miközben megelőzött, megmarkolta a fenekem... :( Meglepetésemben csak ráüvöltöttem, hogy mit képzel, de nem tudtam mit tenni, mert már rég továbbkarikázott és hátra se nézett. Utána sokáig még nagyon zaklatott voltam. :( Ilyenkor mi a teendő? Nagyon megalázott ez a perverz állat. :(
25/L
Szia! Szerintem a gázspray jó ötlet, nekem is van állandóan, fiú létemre, de azt tudnod kell, hogy ilyen esetben valószínűleg nem állna melléd a törvény, ha a fickó lépne valamit. Persze, ez nem valószínű, mivel gondolom nem mutatkozol be neki... de ennek ellenére én azt még itt nem tartom indokoltnak.
Nehéz ebbe belegondolni, mert nem vagyok lány:D... de szerintem is talán az a legjobb, ha hozzávágsz valamit vagy valami olyan sértőt kiabálsz utána, hogy arra mindenképp feligyeljen:D
Nagyon megalázott ez a perverz állat. :(
Lehet, hogy kihívoan öltöztél..
Ha nem akarod, hogy ilyesmi megtörténjen, akkor ne hívd fel a figyelmet magadra!
Egyébként nagyon elítélendő, amit a biciklis csinált, de nem sokat tehetsz az ilyenek ellen.
Csinosan voltam felöltözve, de nem kihívóan (testhez tapadó ruha, magas sarkú), de szerintem ez távol állt a kihívótól, nem lógattam ki a bájaim...
Azért zsákba nem akarok bújni, igenis szeretek csinosan öltözködni.
tegnap 17:54
Ha keresztény vallásos nevelésben részesültél akkor biztosan ismered Názáreti Jézus kijelentéseit mint „Én vagyok az út, az igazság és az élet, ...” vagy „Én vagyok a kapu, ...” és ehhez hasonlókat. Ezzel nem saját személyére célzott, hanem az Én Vagyok-ra, az Isten egyszülött fiára, leányára, a Krisztusra minden emberben. Ez nem más mint minden ember isteni kiléte, mert az ember valójában Istennek nem teremtménye, hanem fejleménye, mint a fának a levele, ez nem azonos az ember gyakran nagyon 'felfújt' személyiségével.
E saját isteni kilétünk elismerése és tisztelete megóvhat bennünket nemcsak olyan kellemetlen dolgoktól ami veled történt, hanem még olyan dolgoktól is mint balesetek vagy betegségek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!