Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek lányok, ha egy ismeretlen férfi megsimogatja a feneketeket?
Szerencsére még nem vette senki a bátorságot,de ha valaki ezt megtenné velem,akkorát leb*sznék neki,hogy leégne a haja...
19/L
Sokszor előfordul amikor bulizok...elmegyek valaki mellett és megsimítja a seggem...általában visszanézek, h megnézzem, ki volt... majd küldök egy nagyon lesajnáló, "istenem, de szerencsétlen egy kis nyamvadék vagy, ettől több örömöd nem is lesz az életben" pillantást, undorodva elfordulok és továbbmegyek
nagyon ritka, ha az illető bejön, olyankor mosolygok egyet, de továbbmegyek...ha akar valamit, teperjen, ne csak fogdosson :)
22/L
19.48
Ököllel ütötted meg? Nem féltél, hogy visszaüt?
Erre regebben azt valaszoltam volna, hogy megutom.
De azota sajnos, a villamoson (reggeli tomegnyomor a 4es 6-oson) egy pasas fogdosott. Azt hittem eloszor, hogy csak veletlenul ert hozzam, de folytatta. Megmozdulni nem birtam, ugy lefagytam a helyzettol, hogy ez megtortenhet. Kovetkezo megalloban mar loktem fel mindekit, hogy le tudjak szallni.
Utolag persze, ordibalnom meg utnom kellett volna, de akkor nem tudtam gondolkodni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!