Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek lányok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek lányok, ha egy ismeretlen férfi megsimogatja a feneketeket?

Figyelt kérdés
Pl: utcán, járművön vagy szórakozóhelyen. Történt már ilyen veletek?
2011. júl. 28. 17:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Alapvetően én is azt hiszem, hogy aki ilyet csinál az megérdemel egy pofont, de szándékosan testi sértéssel válaszolni egy simogatásra, az már durva egy kissé.
2011. júl. 29. 08:50
 12/27 napietus ***** válasza:
83%
tök megérdemelte. azt nem akartam, hogy vérezzen, csak véletlen nagyobbra sikerült. elszaladt a kezem :) de nem is ez a lényeg, hanem a nyilvános égés, nem hiszem, hogy tenne ilyet máskor is.
2011. júl. 29. 08:53
 13/27 .Daniel. ***** válasza:
70%
Hát persze. Ha egy kis diszkópatkány fogja meg a csajok seggét akkor fúú hát én akkorát tudnék rá ütni hogy habzsabzsabzs....de vajon akkor is ilyen bátrak és harciasak lesztek ha az utcán 2 esetleg több barnább bőrű fiatalember körbeáll stb...ja hogy ilyen sosem fordul elő? Én bocs. De az is szép lenne ha egy kigyúrt kopasz állat lenne mögöttetek. Nem vagyok jós de ha egyedül lennétek elsunnyognátok. Mint a csaj is írta a villamosos sztorit. Nem az b@sz fel hogy megütne egy csaj egy férfit mert megérdemelné szerintem is. De ne itt legyen már nagy a szája valakinek mikor éles helyzetben összefosná magát.
2011. szept. 4. 09:14
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

Pofon vágom és örüljön, hogy ennyivel megúszta....

20/l

2011. szept. 4. 09:24
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

ha én látom hogy ilyet csinál valami hülyegzerek egy ismeretlennek, én megyek oda és ütöm ki a bal jobbosát..

mi ez a kérdés? ennyire egy abberált barom vagy, hogy ismeretleneket akarsz fogdosni?

2011. nov. 7. 18:14
 16/27 LadyLee ***** válasza:
100%
Hát ideális esetben képen törlöm a kis surmót, de ezek rafináltak ám, és vagy mondjuk tömött helyen támadnak, ahol meg se tudok fordulni, vagy direkt nagyobb nyílt tereken, és mire megfordulok, már méterekkel arrébb állnak. Olyankor csúnya nézést és néhány keresetlen szót szoktam osztogatni.
2011. nov. 7. 18:34
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer pofon vertem 8. után egy volt osztálytársamat, mert ilyet csinált. A 10 éves osztálytalálkozón még emlegette. :)
2011. nov. 7. 18:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem megpofoztam a párom, amikor egy nyílvános helyen megtapizott és nem tudtam, hogy Ő áll a hátam mögött.
2011. nov. 7. 18:36
 19/27 A kérdező kommentje:

18.34

Jó nagy pofon lehetett.

2011. nov. 7. 18:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Leb*sznék neki egyet, valószínűleg nem is szimplán ököllel, hanem kulccsomóval vagy ami a kezembe kerül. Agresszív és szociopata alkat vagyok, bocs... :)az egyik haverom visszakézből kapott egyet, pedig őt ismertem is.
2011. nov. 7. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!