Szerintetek sértő volt-e a megjegyzés, amit kaptam?
Színész vagyok. Az történt, hogy egy rajongóm magára tetováltatta a nevemet. Nem kértem rá, nem én találtam ki. Ám amikor erről tudomást szereztem, nagyon jólesett. Én ezt a tisztelet és a szeretet jeleként értelmezem. Ő egy életen át magán fogja viselni a nevemet, felvállalva ezzel engem és a munkásságomat. Én pedig egy életen át hálás leszek neki ezért. Szerintem ez egy gyönyörű gesztus, ami a szereteten és tiszteleten alapul (ismétlem: nem kértem, nem tudtam róla, hogy ezt tervezi az illető).
A probléma:
Amikor ez kiderült, és meglátta ezt a tetoválást egy kollégám, konkrétan idézem, mit kérdezett a rajongóm karján látható tetoválásról, amin a nevem látható:
„Mint egy élő reklám?!”
Én ezen kiakadtam. Megmondtam az illetőnek, hogy ezt sértőnek érzem. A reklámért fizetni szoktak, abból az embernek anyagi haszna származik. Ezt a tetováltatást pedig az illető szeretetből, tiszteletből csináltatta. Lealacsonyítónak érzem, hogy olyasmihez hasonlították ezt a kedves gesztust, amiért egy életen át hálával tartozom az illetőnek, amit mások pénzért szoktak vásárolni (mármint reklámhoz hasonlítani).
Ugyanis nem a webáruházam, eladó termékeim linkjét tetováltatta fel az illető, hanem a nevemet, mert színész vagyok.
A kollégám azt mondta, én vagyok túlérzékeny, és ebben nincs semmi sértő. Ő nem annak szánta.
Azt mondja, ez gratuláció volt.
Szerintetek melyik?
Gratuláció vagy sértés?
Szerintem nem sértés. És nem is féltékeny.
Semmi nincs ebben, igazából tényleg ingyen reklám.
De örülj neki.
Szerintem nem sértésnek szánta.
Lehet csak azért érzed így mert rád pozitívan hatott és erre jött valaki aki ingyen reklámot lát benne csak és ezzel a véleménnyel téged lehozott a rózsaszín ködből:-D. Nem feltétlen rossz szándékként mondta. Nem mindenki gondolhatja azt amit te. Ezt ne vedd sértésnek. Néha én is ilyen vagyok. :)
Szerintem sem sértésnek szánta. Valószínűleg azért vetted annak, mert neked többet jelent, mint neki...Bár neked kell ismerned az illető személyt meg a stílusát.
Egyébként aki ilyet csinál, hogy téged tetovál magára, szerintem több mint a rajongás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!