Szerintetek létethet napjainkban olyan hely a Földön, ahol a képen látható 'dupla' WC -t használnak emberek?
Simán.
Még a "civilizált" világban se mindenhol zárják magukra az ajtót ilyen esetben, mint nálunk.
Meg ilyen vicces képek közt már sokszor láttam 'illegál' módban készített telefonos fotókat, amikor pl. diszkók környékén a lányok egymás mellett pisilnek a földre. Akik erre képesek, azok bent is simán leülnek egymás mellé.
Tényleg, így, hogy mondod, már én is emléxem.
Rákerestem, a 2014-es téli olimpián volt.
Lehet, hogy a kérdésben mutatott wc-re se rotyogtatni ülnek be ketten. Vagy mégis, mit lehet tudni.
Nálunk ugyan csak 1 wc van, de nem külön, hanem a fürdőszobában, és aktuális barátnőkkel simán pisiltünk egymás jelenlétében a közös fürdés előtt, ameddig a másik egy méterre onnan vetkőzött. Ha két wc van, akkor meg valószínűleg nem várjuk meg a másikat, hanem egyszerre végezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!