Egytértenél azzal, hogy sportöltözőkben egyszemélyes öltözők zuhanyzók kerüljenek kilakításra?
#10 Fordítva gondolkozol. Pont attól lesznek sokan szégyenlősek, mert a közös öltözőben cseszegetik őket.
Én abszolút támogatnám a kérdező ötletét.
Én nekem mindegy miben öltözök, amikor az osztálytársaimmal öltöztem soha nem szóltak be,pedig én voltam a legvékonyabb. Olyan előfordult mondjuk hogy nekem jött, és bocs nem vettelek észre, kicsit hízhatnál, de erre csak annyit mondtam, hogy mindjárt rásarkalok a lábujjadra és legközelebb jobb lesz a látásod!
Szóval sosem vettem zokon az ilyesmit, azóta persze már vagyok majdnem 80 kg, de akkor 50 voltam és 18 éves.
25/f
#5 " közös öltözőben való együtt öltözés a sportágak része".
Ezt már többször olvastam, egyszer rá is kérdeztem miért, de senki nem válaszolt.
Nem vagyok szégyenlős, nem zavar a közös öltöző/zuhanyozó, de akkor sem értem, hogy ez miért része a sportnak.
Mert az öltözőben vitatjuk meg a történteket, ahogy onnan kimegyünk, mindenki megy a maga útjára, valaki busszal, valaki gyalog, kocsival... Ott már nem beszélgetünk. Nem egymás testét nézegetjük, hacsak nem sérülése keletkezett és mondjuk sebet ápolunk vagy ilyesmi.
Mondjuk én nem vagyok szégyenlős, de van a testemen hiba, ha más meg tökéletes, hát örüljön neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!