Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egytértenél azzal, hogy...

Egytértenél azzal, hogy sportöltözőkben egyszemélyes öltözők zuhanyzók kerüljenek kilakításra?

Figyelt kérdés
öltöző

2020. szept. 22. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10 Fordítva gondolkozol. Pont attól lesznek sokan szégyenlősek, mert a közös öltözőben cseszegetik őket.

Én abszolút támogatnám a kérdező ötletét.

2020. szept. 26. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Én nekem mindegy miben öltözök, amikor az osztálytársaimmal öltöztem soha nem szóltak be,pedig én voltam a legvékonyabb. Olyan előfordult mondjuk hogy nekem jött, és bocs nem vettelek észre, kicsit hízhatnál, de erre csak annyit mondtam, hogy mindjárt rásarkalok a lábujjadra és legközelebb jobb lesz a látásod!

Szóval sosem vettem zokon az ilyesmit, azóta persze már vagyok majdnem 80 kg, de akkor 50 voltam és 18 éves.

25/f

2020. dec. 11. 16:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#5 " közös öltözőben való együtt öltözés a sportágak része".

Ezt már többször olvastam, egyszer rá is kérdeztem miért, de senki nem válaszolt.

Nem vagyok szégyenlős, nem zavar a közös öltöző/zuhanyozó, de akkor sem értem, hogy ez miért része a sportnak.

2021. jún. 9. 19:44
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Erősíti az összetartozás érzését.
2021. jún. 9. 22:55
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
# Nem értem, miért erősíti az összetartozás érzését. Igaz, nem sportoltam csapatban.
2021. jún. 10. 08:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert az öltözőben vitatjuk meg a történteket, ahogy onnan kimegyünk, mindenki megy a maga útjára, valaki busszal, valaki gyalog, kocsival... Ott már nem beszélgetünk. Nem egymás testét nézegetjük, hacsak nem sérülése keletkezett és mondjuk sebet ápolunk vagy ilyesmi.

Mondjuk én nem vagyok szégyenlős, de van a testemen hiba, ha más meg tökéletes, hát örüljön neki!

2021. szept. 6. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
# Volt 2 extrém szégyenlős kollégám, amikor gyárban dolgoztam. Senki nem mert volna nekik beszólni. Inkább nevelés kérdése. Attól függ mit lát otthon.
2021. szept. 6. 08:33
 18/18 anonim válasza:
Öltözőkben zuhanyzókban megy a beszélgetés, közösségi élet helyszínei.
2022. jan. 2. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!