Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek friss egyetemistak...

Szerintetek friss egyetemistaként garzon (egyszemélyes legénylakás), vagy mondjuk 4-es csoportban alberletbe jobb elni?

Figyelt kérdés
Az elsődleges és egyetlen szempont a jövőbeli pozició,illetve a pénz.Tudom ehhez kapcsolatok kellenek ezért is lehet optimálisabb a 4 emberes de lehetségesnek tartom azt is hogy 1személyes lakásnál jobban rá vagyok kénszerülve az önállóságra és ez is csak a javamat szolgálhatja.Gyakori női vendégekkel mindenképp.Ki mit gondol mi lehet optimálisabb? Műszaki pálya

2014. máj. 16. 13:45
 1/2 anonim válasza:
100%
Minél több a lakótárs, annál több emberhez kell alkalmazkodni és annál több a konfliktus. Ha négy idegennel laksz együtt annak, megvannak a hátrányai (takaríthatsz más után, senki nem csinál semmit, stb), de ha barátokkal költözöl össze, arra még a barátság is rámehet, velem nem egyszer fordult elő ez. Én mindenképp a garzont javaszlom neked, ha megengedheted magadnak. Ha többen laktok akkor sem mindig kifizetődő vagy jársz jobban egy nagyobb lakással.
2014. máj. 16. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha többen laktok együtt, a gyakori dorbézolás, ha egyedül laksz, a lakás rendbentartása veszi el az idődet a tanulástól.
2014. máj. 17. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!