Tömegközlekedésen kihangosítva hallgatni zenét/filmet...?
Tehát a kérdésből nem derült ki, hogy arra vagyok kíváncsi, hogy az emberek szerint a négy válaszból melyik illik legjobban a kérdéshez? Különös...
Teljesen mindegy, miért érdekel, mertem remélni, van ez annyira egyszerű kérdés, hogy senkit nem hoz zavarba. Tudom, hogy van itt egy olyan tendencia, hogy egyesek mindig azt kutatják, és a kérdést figyelmen kívül hagyva arra reagálnak, hogy SZERINTÜK MIÉRT kérdezi a kérdező, amit kérdez és miért rossz már a kérdés is. Megpróbáltam annyira egyértelműen fogalmazni, hogy kiszűrjem ezt a réteget, de úgy látszik, kivédhetetlen.
Tapintat kell a Földre.
A másik ember talán éjszakai műszak után megy haza, vagy csak a gyereknek jött a foga. Vagy éjjel a világ másik felén élő gyerekével beszélgetett egy kicsit, mert máskor nem tud.
Vagy nappal dolgozott és kimerült. Fáj a feje, a háta, a karja vagy megjött a mensese.
Vagy összeveszett a párjával. Vagy a főnökével.
Vagy éppen nem azt a bánatos zenét szeretné hallgatni, amit a másik ember, mert véletlenül épp boldog és a fentiek közül egyik sem érvényes rá.
Ott van az utazási szabályzatban, hogy TILOS.
Le is szállíthatnak, meg is büntethetnek.
Plusz, mikor odavágja a szembeülésre a táskáját, és a szutykos cipőjét is fölteszi.
Suttyó állatok.
Aki pedig a 17-est lepontozta, üljön oda, ahova a kretén buko a koszos, kutyaszros cipőtalpát fölrakta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!