Mindig érzitek legalább egy másodperccel előtte, ha büfizni fogtok? Engem mindig meglep, anyám meg hisztizik; pedig én tényleg nem tudom előre.
Egyébként normális, kellemes tempóban eszem, tehát nem mohón -már, ahhoz kapcsolódóan, hogy mondjuk lenyelnék-e sok levegőt is evés közben.
A pukit azt általában előre érzem; de a büfögéseket soha. Engem is ugyanúgy meglep, amikor hirtelen kijön. Anyám meg hisztizik, és nem hiszi el, hogy én nem tudom már legalább egy másodperccel előtte, hogy böfögni fogok. Én meg nem hiszem el azt neki, hogy kéne. Engem tehát mindig meglep a büfögés, nincs ennek semmi ilyen előjele; hanem egyszercsak kijön, és anyám mindig veszekszik. Szerinte ez bunkóság, hogy előfordul nagyritkán, hogy büfögök; de szerintem meg az a bunkóság, hogy hiába mondom, hogy nem vettem észre előre, hogy jönni fog, és mégis váltig állítja, hogy de, biztos észrevvettem, és bunkó vagyok, mert böfögtem; és kötekszik. Miért nem képes elhinni, hogy nem tudom előre?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Most büfiztem egyet; most éreztem előre; de most viszont nem volt hangja. (Anyám ágya mögöttem van, kb 20 perce bejött ide aludni. )
Jöhetnek még válaszok, vagy válaszmegjelölések a szavazásban, aki még tudna hozzá fűzni gondolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!