Félmeztelen be mehetek a Tescoba?
Figyelt kérdés
van bármi féle öltözködési szabályzat arra hogy, férfi ként félmesztelen ne mehetnék be egy bevásárló központba?
A nök be mehetnek akár melltartóba vagy bikinibe (akár tanga)...
De férfi ként nem mehetek be poló nélkül??
2020. júl. 30. 19:19
1/15 anonim válasza:
Hmm... Nem tudom, de én se nőt, se férfit nem láttam még akármilyen boltba félmeztelenül:D
2/15 MBbpg válasza:
Nem találtam a szabályzatukban erre vonatkozó részt
3/15 anonim válasza:
mi bementünk a strandról. rosszallóan néztek de nem küldtek ki.
Most különben is nagyobb probléma ha nincs rajtad maszk.
4/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy maszk legyen rajtad, akár bugyinak.
5/15 anonim válasza:
Most jottem felmeztelenul az lidlbol. Nyaralok, ilyenkor mindent leszarok. Maszk viszont CSAK rajtam volt 😁
6/15 anonim válasza:
Hát ha nem zavar, hogy büdös prolinak néznek, akkor bemehetsz.
7/15 A kérdező kommentje:
Engem az őr a tescobol zavart ki mert nem volt rajtam póló kértem hogy, mutasson erre vonaztkozó szabályt de, nem tudott mégsem engedett be viszont maszk volt rajtam
2020. júl. 30. 21:37
8/15 anonim válasza:
Nem mehetsz be, kiküld az őrség, és helyesen teszik.
9/15 anonim válasza:
Én a Tescoban jártam és mellettem a zakós srácnak aztán volt szaga... azt mondom inkább a fürdőruha törülköző. Az legalább nem önkínzás.
10/15 anonim válasza:
Azért valamit igazán magadra dobhatsz.
Neg amúgy is, élelmiszerek vannak ott,meg azért esztétikusabb is ha van rajtad valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!