Melyek a legidegesítőbb, legundorítóbb emberi szokások?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 17:51
12/16 anonim válasza:
jajj utolsó hozzászólásról eszembe jutott, h voltunk csoportosan nyaralni és a srác annyira nem bírta h többször is kiverte a buszon. eleinte undorítónak gondoltam, de utólag már röhögtünk rajta
13/16 anonim válasza:
Ha valaki wc utan nem mos kezet...
E kivetelevel nalam leteznek olyan emberek akik akarmit csinalnak nem zavar (rohogok rajtuk), es olyanok is akik akarmit csinalnak, minden zavar. :D
S.
14/16 anonim válasza:
Érdekes, ha valaki wc után nem mos kezet, azt én észre sem veszem :) Viszont amit írt valaki, ez a "szájtakarítás" szerintem is förtelmes.
Meg az is gusztustalan, ha egy párocska pl. buszon hosszasan smárol. Mármint nem maga a csókolózás idegesít, hanem amikor hosszú percekig matatnak egymás szájában.
15/16 anonim válasza:
Cigizés. Egyszerűen kiborít, ha valaki cigiszagú. Meg ha izzadt.
16/16 gizsgadi válasza:
A szipogás.. úgy orrba tudnám vágni az illetőt hogy elfosná a vér egyből... ha picit szipog akkor oké, de amikor csak úgy rotyog akkor a hányinger elkap. UNDORÍTÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!