Mik a legidegesítőbb, legundorítóbb emberi szokások?
Amikor egy fiú/férfi folyton a lába közé nyúl, vakargatja, igazítja.. Persze tudom h viszket, meg kell igazítani, de baromi idegesítő mikor félpercenként odanyul. (nekem a padtársam csinálja ugyanezt, mellette a körmeit is rágja, már lassan csontnál jár, tollat rág)
én is fiú vagyok, félre értés ne essék, megértem ezt, de akkor is idegesítő ha túlzásba viszik
Ha ezeket a szavakat hallom minden egyes mondatban: alap, gáz, fullcink,
Krákogás, cigi, "rohadó" büdös szájjal beszélés,orrturkálás orrturkálás pro(ha el is fogyasztja) takony belekenése tárgyakba( fotel, egyéb bútorzat), köpködés, orrfűvás ruhazsebkendőbe, többszöri orrfúvás egy zsepibe,
retkes köröm, borotválatlan hónajszörzet, nőknél bajuszka is ), hangos ásítás, tüsszentés, kaja előtt nem mosni kezet, leves szürcsölés, ragadós kéz
Nyilvános helyen hangosan nyomatni a nyomorék diszkó és cigányzenét a telefonon, szipogás
férfi: hangos szellentés, csapba vizelés, seggszőr csomók a szappanon
nőknél: véres betét és használt tampon látható helyen szemétkupac tetején,
asszony verés, káromkodás a szülőkkel, valaki becstelenítése, kibeszélés a személy háta mögött, fogyatékos gúnyolása, rosszakarás másnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!