Miért nem akarnak velem demokratikusan összetegeződni a szüleim barátai? Csak ők tegeznek engem, nekem magázni kell őket, pedig már 35 felett vagyok.
"demokratikusan összetegeződni"
"Ha pedig a szüleimhez jönnek, inkább ki sem megyek a szobámból"
"Már inkább átmegyek az utca másik oldalára, ha a városban szembejönnek velem"
Ha ezeket visszaolvasod, egy 35 éves férfi(?) képe rajzolódik ki előtted? Mert előttem inkább egy 14 évesé.
2#, én az aktuális tanáraimat is letegeztem. Egyiket se zavarta.
1#+1 Kommunikáld le velük, hogy nekik hogy jó, és neked hogyan. Én lexarom, de ha neked úgy kényelmes, akkor magázzanak téged. Engem is magáz a párom apukája, aki 70+ éves, én meg 30 se vagyok, de cserébe őt is "kell", neki így kényelmes, nekem mindegy, így megbeszéletlenül így maradt, és mindenkinek jó.
A korkülönbség ugyanúgy fennáll köztetek, mint a születésed idején. Az ő fiatal korukban így volt természetes, és öreg kutya új kunsztot már nem tanul, ahogy a cirkuszosok mondják.
Amúgy én is tegeződéspárti vagyok, de ha nekik ez hiányzik a boldogságukhoz, akkor legyen, le$zarom.
Biztos, hogy nem lehetne őket tegezni, megkérdezted?
"Az ő fiatal korukban így volt természetes"
Hát nem. Az ő fiatalkorukban (40-50 évvel ezelőtt) úgy volt természetes, hogy majdnem mindenki magázott mindenkit. Még családon belül is gyakran, a gyerek a szülőt, és a szülő a gyereket is, ha már elég felnőtt lett hozzá. Távolabbi rokonokat, főleg idegeneket aztán meg végképp csak magánzódva szólitottak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!