Szerintetek is csúnya dolog ha egy lány bazdmeg szót használja?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 12:12
11/14 anonim válasza:
Ez nem flegmaság, hanem trágárság
12/14 anonim válasza:
Nőietlen.van ma még nőiesség?!?
13/14 anonim válasza:
Egyesülés műveknél elmegy használati tárgy kifejezőeszköz
14/14 anonim válasza:
Hát, szerintem akár férfi, akár nő mond ilyet, az akkor sem szép, ez nem függ nemtől. Ahogy előttem is írták, nyilván ha valaki ideges, néha kicsúszik az ember száján. Velem is volt már párszor, bár azért próbálok figyelni arra, hogy ne olyan legyen a szóhasználatom, mint egy kocsisé.
Igen, amúgy valahogy lányoknál úgy veszik, hogy nem illik káromkodni, mert, hogy azt általában fiúk csinálják, valahogy ez így van beépülve a köztudatba. Ez kicsit olyan, mint a verekedés, hogy az is ,,fiús dolog" és lánynak nem illik. De az ilyen viselkedési normák szerintem mindkét nemre vonatkoznak. Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!