Lanyok, jolesne ha a ferfi nyitna ki a kocsi jobb elso ajtajat mielott beszalltok?
Helyzetfüggő. Ha az autó jobb oldalával a járda mellett parkol, és a járdán érkezünk üres kézzel, akkor nyilvánvaló és szép gesztus, hogy kinyitja nekem az ajtót, körbemegy és beül a bal oldalon.
A bevásárlóközpont parkolójában nem várom el, főleg, ha csomagokkal érkezünk. Ilyenkor segítek neki kinyitni a csomagtartót, betesszük, amit vásároltunk, majd beszállunk úgy, hogy mindenki kinyitja magának. De ha úgy jön ki a helyzet, akkor megköszönöm, ha kinyitja.
Én szeretem a törődést (ki nem?) és nagyon tudok ragaszkodni a szeretteimhez, de nekem nem esik jól. Sőt... Az ilyen kis dolgokat, mint kinyitni és becsukni a kocsiajtót, az nekem is megy. Illetve x kg-t is elbírok, nem kell helyettem cipelni.
Italt, ételt még nagynehezen elfogadok mástól, de azt is jobb szeretem magam csinálni. Mert képes vagyok rá és nem kell engem külön kiszolgálni.
De ha valami olyasmit csinálok, amihez nincs elég erőm vagy gyakorlatom, akkor jólesik, ha felajánlják a segítséget.
Az ajtó nyitáshoz visszatérve... Hol ebben a romantika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!