Ha egy 30-35 év körüli nő sziá-t köszön nekem, mit illik vissza köszönni? 19/F
Nos én nem köszönök vissza sziát. Meg is mondom miért: Egy vadidegen letegez, ismeretlenül, nem szeretem. Én mindenkit magázok, szerintem ez az "alap", bár tudom, hogy elég elavultan gondolkozom. Ha továbbra is tegez, és jópofizik, és nem vette észre magát (kb. 5-10 perc után), akkor megkérdezem tőle: Bocsi mikor őriztünk mi együtt disznót? Csak mert nem emlékszem hogy ennyire baráti viszonyban lennénk...Na ekkor kapcsolnak:D
A másik: amikor egy idősebb ember letegez (30-40-50 éves), csak azért mert neki én még "gyerek" vagyok... Ezt nagyon nem szeretem. Nem a korától vagy a nemlétező ráncaitól lesz valaki gyerek, hanem a személyiségétől függ. Rengeteg ilyen 30-asokat, 40-eseket láttam már. Szóval én mindenkit magázok:D
19/L
Én 36 éves nő vagyok és nem szeretem, ha csókolommal köszönnek. Én a sziát szeretem.
Szomszéddal, ismerőssel én szeretek tegeződni.
Munkahelyen (eleinte), hivatalban, orvosnál illik magázódni.
Szia :) Én egy 35 éves nő vagyok,a szomszéd fiúk barátai is folyamatosan "csókolomoznak"...Én nem szeretem,de mivel nem ismerem őket csak látásból,nem is kérem hogy tegezzenek,ennyi idősen Én is csókolómmal köszöntem a velem idős (most) felnőtteknek ami a tiszteletet jelenti,ez manapság kikopott mindenki tegez mindenkit.
Egyébként nem szeretek magázódni,nekem nagyon merev...
Pl a tescoba az egyik kasszás lány veled egy korú lehet,Én letegeztem ő csókolommal köszönt,na ettől viszont falnak megyek :) ha Én le sziázom,ő is megteheti...azért mert két gyermekem van ,még fiatal vagyok :)...nehéz erre nincs szabály vagy jó tanács..de szerintem ha ő letegez,nyugodtan vissza köszönhetsz egy szervusszal,jobb mint a szia,vagy hello...
mert ő kezdeményezi,ha Te köszönsz előre (mondjuk így illik) magázd le,úgyis meglátod a reakcióját..
30 körüli nőt nyugodtan tegezz,ha ő is téged:)
viszont nagyi korút már nem biztos,hogy szerencsés,én melóhelyen egy idősebb nőt egyszer letegeztem és fel volt háborodva pedig jó viszonyban voltunk,meg mindenki mással tegeződtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!