Szerintetek is szexi a magázódás vagy csak én vagyok perverz?
Bizonyos helyzetekben bizonyos emberekkel nagyon az. :) Én néha szoktam magázni a férjemet, de csak OLYANKOR :)
Mondjuk egy ismerős házaspár magázódik mindig. Na az tök lohasztó, hogy 25+ éve házasok és még a tegeződésig sem jutottak.
Nekem is tud tetszeni, de azért nem mindig gondolok arra. :D
Lány vagyok és valahol, ha magázódok, akkor az olyan felnézés, és ki ne szeretne egy álompasira felnézni? :D (persze legyen normális kapcsolat, de egy kis egészséges perverzség belefér ;) )
20/L
Valóban bizonyos személlyel nagyon-nagyon szexi tud lenni...Most hogy ha te perverz vagy, akkor én is, bár ezt tudják rólam, tudom magamról:D
Szerintem akkor szexi, amikor pl. megy egy kosztümös film, és ott a szexi férfi magázódik a hölggyel, és úgy udvarol neki, stb. Vagy láttam már ezt vámpíros verzióban is:D
Szerintem (ha valóságos személy lenne), ezzel a pasival nagyon szexin lehetne magázódni:
http://www.youtube.com/watch?v=_zxHtMCIn1c
Ez mindig feltüzel, olyan túlfűtött és perverz lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!