Milyen ember az aki nem megy el a saját édesanyja temetésére?
Egy másik városban volt a temetése, arra való hivatkozással, hogy nem tudja megoldani egyáltalán (mas rokonok megtudták oldani, elmentek).
És közben utólag kiderül, hogy az illető valóban a városban volt, csak a szeretőjénél?
Ne ítélkezz!
Az én anyukámnak is most lesz a temetése, amióta meghalt, azon rágom magam, el tudok-e majd menni. A halálakor összeomlottam, pánikrohamom és szorongásom lett, lefogytam négy kilót és nem tudtam aludni. Most már jól vagyok, de félek, hogy a temetés visszahoz megint mindent. Lehet, nem megyek majd be a ravatalozóba, vagy valami, még nem tudom.
A lényeg, hogy mindenki
Bocsi, elküldtemvéletlenül.
Szóval mindenki máshogy gyászol, és se neked, se senkinek nincs joga efelett ítélkezni! A belső érzései nem azon múlnak, ott van-e, vagy mit csinál a temetésen. Ez mindenkinek a saját legbelsőbb ügye.
1.2 - Őszinte részvétem, de tapasztalatból mondom: menj el... Könnyebb lesz feldolgozni később. (ami elől elfutsz, szembejön veled)
Kérdező: Milyen ember az, aki más háta mögött károg, pletykálkodik, torz információkat hörögve?
Nem lehet, hogy csak kellemetlen szituációkat akart elkerülni az illető?
Nem szabad ítélkezned, ha nem ismered az Élete Történetét!
Lehet, hogy az Édesanyja - amíg élt - addig tiltotta a "szerelmei" közeléből? Férfi vagy Nő az illető?
Annyira bonyolult tud lenni az Emberi Lélek, hogy csak na...
Ui: talán majd a későbbiekben elmegy meglátogatni a nyugvóhelyét. (Azóta már bizonyára bőven megtörtént a szertartás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!