Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen ember az aki nem megy...

Milyen ember az aki nem megy el a saját édesanyja temetésére?

Figyelt kérdés

Egy másik városban volt a temetése, arra való hivatkozással, hogy nem tudja megoldani egyáltalán (mas rokonok megtudták oldani, elmentek).

És közben utólag kiderül, hogy az illető valóban a városban volt, csak a szeretőjénél?

2020. márc. 14. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Ne ítélkezz!

Az én anyukámnak is most lesz a temetése, amióta meghalt, azon rágom magam, el tudok-e majd menni. A halálakor összeomlottam, pánikrohamom és szorongásom lett, lefogytam négy kilót és nem tudtam aludni. Most már jól vagyok, de félek, hogy a temetés visszahoz megint mindent. Lehet, nem megyek majd be a ravatalozóba, vagy valami, még nem tudom.

A lényeg, hogy mindenki

2020. márc. 14. 08:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, elküldtemvéletlenül.

Szóval mindenki máshogy gyászol, és se neked, se senkinek nincs joga efelett ítélkezni! A belső érzései nem azon múlnak, ott van-e, vagy mit csinál a temetésen. Ez mindenkinek a saját legbelsőbb ügye.

2020. márc. 14. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

1.2 - Őszinte részvétem, de tapasztalatból mondom: menj el... Könnyebb lesz feldolgozni később. (ami elől elfutsz, szembejön veled)

Kérdező: Milyen ember az, aki más háta mögött károg, pletykálkodik, torz információkat hörögve?

2020. márc. 14. 10:18
 4/9 A kérdező kommentje:
hát egy sz.r szemétlada, az biztos!
2020. márc. 14. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem akart elmenni, mert fél, hogy mélyülni fog a gyásza.
2020. márc. 14. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem lehet, hogy csak kellemetlen szituációkat akart elkerülni az illető?

Nem szabad ítélkezned, ha nem ismered az Élete Történetét!

2020. márc. 15. 02:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam nincs. Ezernyi oka lehet hogy nem akar ott lenni. Téged miért érint?
2020. márc. 15. 19:14
 8/9 anonim válasza:
53%
Lehet, hogy megbocsáthatatlant tett ellene az anyja.
2020. máj. 9. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az Édesanyja - amíg élt - addig tiltotta a "szerelmei" közeléből? Férfi vagy Nő az illető?

Annyira bonyolult tud lenni az Emberi Lélek, hogy csak na...

Ui: talán majd a későbbiekben elmegy meglátogatni a nyugvóhelyét. (Azóta már bizonyára bőven megtörtént a szertartás.)

2020. máj. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!