Ez mennyire bunkóság?
Kétértelmű a kérdés egyébként.
A részedről nem volt bunkóság, kerestél valakit és így tudtad megoldani.
Az idős hölgy részéről viszont az volt, ez olyan, mintha egy téves telefonhívás miatt leordítják a fejed.
Szia!
Sztem egy járókelőt kellett volna megkérdezned, és nem felcsengetni.
Elmondom sztem miért:
pár hónapja el volt törve a lábam, így itthon voltam kénytelen maradni.
Mi egy társasházban lakunk, az első emeleten, így miénk az 1-es csengő.
Jelzem a nevünk kint van a csengőn is.
Na szóval miközben itthon voltam a lábam miatt, akkor naponta kb 5-en csengettek be, és ez most nem túlzás; az újságos, a vízórás, a t-kábeles, a nemtom kinek az ismerőse is ide csengetett be, stb, szóval állandóan ugrálnom kellett ha csengettek, és nem is engem keresek, csak az embereknek valamiért kényelmes az 1-es gombot megnyomni.
Mielőtt az gondolnád, h hisztérika vagyok, nem nem vagyok az, egy életerős fiatal 26éves csaj vagyok.
Szóval sztem legközelebb egy arra járót kérdezze meg, a nénivel meg ne törődj,ne vedd magadra, sztem csak elege lett.
Nem hatulrol kellett volna jonnod. Ha mar becsongettel, nyiltan meg kellett volna mondanod hogy miert. Utana ha kapsz utasitast ha nem, megkoszonod es bocsanatot kersz.
Tudod mi itt a legnagyobb bunkossag? Hogy lebanyazod ezt a holgyet, itt anoba, nyilvanyosan. Tulajdonkeppen kaptal vegul is utasitast, nem tudom miert kellett hozzafuzni sertegeteseidet.
1x hordtam ki életemben újságot és sose az 1est nyomtam. Ugyanolyan kényelmes a 5-öst is megnyomni. Mégis valaki kiszólt az erkélyen mé ide kell állandóan csengetni? (Ilyen anyád meg olyan anyád kíséretében).
Szóal abszolút nem vagy bunkó, de legközelebb lehet, jobb lenne egy járókelőt kérdezni. Ilyenkor én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!