Lehet lányokat srácoknak/skacoknak hívni?
Én szoktam úgy használni, hogy vegyes társaságra. Nem is tudok rá jobb szót. A gyerekek is jó, de nekem a skacok sokkal jobb. Sajnos a párom ki nem állhatja ezt a szót, mivel szerinte utoljára a 70es években használták az ő szülei :D Nem tudom...én ma is sokszor hallom.
13:21 egy antiszemita gyökér. Üzenem neki, hogy a csaj szó pedig cigány eredetű (holott nem is számít olyan közönségesnek, mint a csávó vagy a séró...)most biztos szembeköpi magát, hiszen biztos gyűlöli a cigányokat is. Én se vagyok a legjobb barátjuk, de ez totál nevetséges, hogy ne használjunk olyan - a magyarba már évtizedekkel ezelőtt beépült szavakat, amik nem magyar eredetűek vagy neadjisten, olyan néptől származnak, amelyet a legtöbben lenéznek. Ráadásul a csaj szón kívül hihetetlenül sok cigány és zsidó szavunk van még, amiről nem is gondolnánk, hogy az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!