A magyar emberek miért elutasítóak? Miért nem egy toleráns társadalom?
Én nemzeti érzelmű ember vagyok de ez mégis csak a 21. század engem nem zavarna egy magyarul beszélő afrikai, vagy egy nemzeti érzelmű meleg.
A magyarok miért ilyen elutasítóak?
"A cigány az egyedüli kisebbség amit befogadott az országotok"
Ez pedig nettó baromság, a cigány az egyetlen kisebbség, akit befogadtunk, de többnyire képtelen a társas együttélés normáihoz alkalmazkodni. A svábok például kisebbség, de teljesen el vannak fogadva, mert a cigányok egy jelentős részével ellentétben nem élnek bűnöző életmódot.
A vérfertőzést pedig a magyar kultúra a magyaroktól sem nézi el. Egyébként érdemes megnézni, hogy a cigány népességben milyen szépen fel vannak dúsulva a genetikai betegségek, nem véletlenül. Ehhez hozzá járul, hogy isznak, dohányoznak, drogoznak a terhesség alatt, orvos vagyok látom, és ha szóvá merem tenni, hogy mérgezi a méhében lévő magzatot pofán röhög...
mert a magyar egy hihetetlenül primitív ember tud lenni. Tisztelet nyilván a kivételnek, de könnyen manipulálhatóak vagyunk, és imádunk utálkozni/gyűlölködni, így ha van lehetőség valakit utálni, mindegy, hogy ez politikai nézetet képviselő réteg vagy külföldi, egyből gyűlölködünk. Nagyon sok rendes, kedves, jófej magyar emberrel találkoztam életem sorn, de a legbunkóbb, legtrógerebb emberek, akikkel eddig találkoztam, is a magyarok közül kerültek ki.
Hihetetlen elmaradott nemzeti felfogásunk van, ami nemhogy a XXI., de a XX: századba sem illik bele. Röghöz kötöttség, abszolút 0 fogalom az országon kívüli világról (amiről persze az akkori szovjet politika is tehet sokkal inkább, mint a nemzet maga) és 0 érdeklődés is. Olyanok vagyunk sokan, mint egy bennszülött törzs, aki ezer éve nem látott más embereket, és a "nem közülünk való = ellenség" mentalitást követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!