Miért hordják egyesek fordítva az órát?
Sok híres emberen láttam már, de a való életben is nem egy embernél láttam, esetleg ha itt is van olyan, aki így hordja elmondaná, hogy mi okból? Mert ez nem praktikus, és ha felteszem a kezem az asztalra, akkor összekarcolódna az óra.
Erre gondolok ( egyébként Wes Craven és Věra Chytilová, de nem ez a lényeg )
Számomra egyszerűen kényelmesebb így ránézni az órára, tenyérrel felfelé, mint befelé kitekerni a kezemet ha kíváncsi vagyok az időre.
A kezem pedig ha épp az asztalon van, miközben mondjuk olvasok, az alkarom éle van az asztal felületén, szóval a számlap így se, úgy se érintkezik vele.
A két kép erősen gyanús, hogy inkább lecsúsztak a karórák, mert nem teljesen feszesen vannak a karon. Ezzel együtt is érthető a kérdés azért, tudjuk, hogy vannak akik így, úgy, amúgy hordják, mert nekik úgy felel meg.
Inkább azt kérdezném rá - miért akkora dolog ez? Miért nem mindegy ki, hogy hordja a karóráját?
Szerintem is asztalon lévő karoknál össze tudna karcolódni, de lehet, hogy akik a csukló belső oldalán hordják, azok nem úgy teszik az asztalra a kezüket, vagy csak nem érdekli őket. Akkor nagy oka szerintem nincs, csak a "nekik így jobb" oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!