Zárt iskolaudvarra bemenni tilos?
20 alatt vagy. Gondolom általános suliba mennél. Ott meg ha beülsz bámészkodni elég gáz.
Amúgy itt egy példa. Kolis voltam. Téli vagy talán őszi szünetben 2 kolis haverom elnézett a koli fele, hogy még is mi a szitu ott. Majd szóltak nekik hogy menjenek el onnan, mert rendőrt hívnak. És azért lásd be hogy itt még fizették is a kolit, csak szünetbe ugye zárva tartott.
Másik dolog, ha közép suliban is megláttak idegent azt is tessékelték egyből ki, volt akire rendőrt is hívtak. A rendőrök kisérték ki. Pedig ott sincs kirakva, hogy idegeneknek tilos vagy valami.
Magánterület.
Ha én be akarok ülni a régi házam kertjébe nosztalgiázni, és az új lakók kihívják rám a rendőröket, akkor az nem jogos, mert nekem nem állt szándékomban lopni és mert nem volt kirakva tábla, hogy tilos bemenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!