Szerintetek illetlenseg lenne kicigizni az ablakon?
Igen mert ha a nagy melegben nyitva az ablak a feletted lakóknál akkor durván bemegy a füst.
Simán elmehet így 2-3 emeletet is ha nincs szél és baromi idegesítő.
Bunkóság, szörnyen gusztustalan, ráadásul ha egy pici baba is van a házban még rosszabb. Viszont a legtöbb dohányost ez nem érdekli, megtiltani nem tilthatják, elvégre az a rész, ahová cigiznél közterület, de nem esik jól senkinek. Hogyha olyan helyen vagyok, én sem az erkélyre megyek, hanem le az utcára.
Tudom, hogy mindenki ezt csinálja, de szerintem neked sem esne jól, ha tegyük fel nem szeretnéd a füstölőt, de valaki állandó jelleggel az alakod előtt égetné.
Ne tedd, légy tekintettel másokra, erkélyről is ugyanez a véleményem. Vagy szokj le, ha lusta vagy lemenni.
Dohányos.
Az erkély nem ugyanaz, mert ott lényegében a feletted lévő erkély alja elvezeti az ablaktól a füstöt, de szerencsétlen széljárásnál az is rossz fele húzhat persze, de nem az a jellemző.
Ha kihajolsz a sima ablakon, akkor viszont akadálytalanul jut egyenes irányiban felfele.
Utálatos dolog mert más lakóterébe füstölsz be, akik talán maguk nem is dohányosak.
Nézd én gyerekes apa vagyok és régebben dohányos, és azt mondom ha elsőn laktok akkor nem olyan nagy fáradság kimenni az utcára, ráadásul felöltözni se kell nagyon. Viszont ha így vagy úgy behúz a fűst akkor csak a konfliktus van belőle, hisz mégis csak valaki otthonáról van szó.
Amúgy nem ítéllek el, mert az hogy megkérdezted itt ezt, azt jelenti, hogy nem vagy bunkó fajta.
Nálunk van pici baba és k*rvára bejön a lakásba a cigi szag!!! Alattunk egy öregasszony lakik, aki valami olcsó, büdös cigit szív, de állandóan. Hol a konyhában, hol az erkélyen, szóval nem tudunk ablakot nyitni sehol. Még éjjel 1-ig is fent szokott lenni. Sajnos nem tudok mit tenni, élünk csukott ablak mellett és elátkozom minden nap többször, ha mégis megpróbálok szellőztetni.
Ja és állandóan főz. Tegnap éjjel volt valami paprikás-hagymás rántásos kaja, reggel hús leves, majd délben sült hús. Már hányingerem van, állandóan ezeket kell szagolnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!