Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nem gyanús ha valaki már...

Nem gyanús ha valaki már pénteken boldog új évet kíván a munkahelyen noha még H-K is munkanapja? Elszólás?

Figyelt kérdés

Kolleganő pénteken (nekünk menni kellett) azt mondja BÚÉK! Mondom neki miért kívánsz buék-ot hiszen még H-K munkanap találkozunk.

Erre vörösödés és hebegés habogás hogy jaaa igen még hétfő tényleg...

Tutira nem fog jönni valami kamu indokkal. Gondolom lebetegszik.

Hogy lehet vki ilyen gyökér h magát buktatja le?

2019. dec. 29. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bazsi, az alapítványi iskolában nincs téli szünet?

Egyébként meg ez tutira az a kolléganőd, aki nyáron is három hétig bemondásra otthon volt depresszióval.

2019. dec. 30. 23:16
 12/18 anonim ***** válasza:

„Ja értem. mert csak neki ment a verkli, senki másnak. Világos. nekünk akik ugyanott vagyunk nekünk nem , csak neki.”

Nem, nektek is. De csak neki volt annyi esze, hogy intézett magának egy kis szabadidőt:D Nálad is adott volt a lehetőség.

2019. dec. 31. 02:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Na hát úgy néz ki hogy jan 6tól annyit pihenhet amennyit csak akar. Végleg pihenhet mert ide többet nem kell bejönnie.

Gondolom, ennyit azért nem akart volna pihenni.

2019. dec. 31. 09:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Még eggyel kevesebben vagytok? Akkor már csak ketten maradtatok a vén alkesz főnökkel.
2019. dec. 31. 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha lebetegedett, betegállományban kirúgható? (Nem tudom, csak kerdezem)

Nekem két ilyen kollégám van. Az egyik mindig december 20-an lesz beteg, és mindig január 4-ére gyógyul meg. Évek óta. De nem tudjuk kirúgatni, mert a tulaj unokahúga. A másik egy éppencsak huszeves kis liba, ő a vallására hivatkozva nem hajlandó egyetlen szombaton sem dolgozni. Havonta egy szombat esne rá.

Szóval, ismerős a szitu...

2020. jan. 1. 03:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a tanulság, kérdező?

Legyen eszed, menjél te is táppénzre!

2020. jan. 2. 12:51
 17/18 A kérdező kommentje:

"Legyen eszed, menjél te is táppénzre!"

Van akinek elnézik ezt van aki kivágnának emiatt. Én az utóbbi vagyok.

2020. jan. 2. 14:23
 18/18 A kérdező kommentje:

" betegállományban kirúgható"

Röviden: igen. Ha van vezető szándék erre akkor igen. Ha meg puncsos a kollega akkor úgyis mindegy.

Na de ez a kollega már nem jön vissza ide, ezt már tudni. Hosszú pihenése lesz neki.

2020. jan. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!