Mi a legjobb "kifogás" a céges buli kihagyására?
A munkahelyem többnyire férfiak dolgoznak, kulturált, családos emberek 25-től 68 éves korig.
A karácsonyi céges bulin azonban évről-évre vállalhatatlanul viselkedik a többség egy kis alkohol hatására,sértegetik egymást, becsmérlik a környezetükben megjelenő nőket, az utcán belekötnek bárkibe, nekem a tavalyi volt az utolsó, és azt mondtam,hogy többet nem megyek.
A probléma,hogy én alapvetően jóba vagyok ezekkel az emberekkel mert mint írtam a hétköznapokban normálisak, de ilyenkor teljesen megváltozik mindenki.
Rajtam kívül egy ember volt aki ezzel az indokkal nem jött már tavaly sem, de ezen senki sem lepődött meg mert ő ilyen ember.Rólam biztos nem gondolják,hogy zavar ez a viselkedés, és egészen biztos,hogy megsértődnének többen is.
Egyszerűen nem akarok emiatt konfliktust vállalni, nem fogom megmondani,hogy azért nem megyek mert alpári parasztok vagytok.
Nyilván a legegyszerűbb az lenne, hogy nem megyek és kitalálok valami elfoglaltságot, csakhogy most már foglalni kell a helyszínt, ami 20-30 ezer forint/fő, ezt pedig majd januárban fizeti a főnök a számla alapján, de csak annak aki jelen volt.
Potyára pedig nem fizetnék be ennyit főleg nem karácsonykor, de korai lenne azt mondani,hogy háh pont nem érek rá akkor amikor a buli van, pláne,hogy még fix időpont sincs.
Csajommal leszek.
Anyámmal leszek.
Nem megyek.
Válassz!
#2 Mert te maga vagy Ördög :D
Én lehet őszinte lennék a főnökkel és elmondanám neki, hogy kellemetlenül éreztem magam a tavalyi bulin is, így az ideire már nem mennék.
"Bocsi de dolgoznom kell" :D
Igazából nem kötelességed az ő undorító viselkedésüket elviselned. Nem normális, hogy egy kis alkoholtól meg, hogy céges buli, ilyet megengednek maguknak.
Szóval találj ki valami kamu sztorit mint ahogy előttem is javasolták. A családdal/párommal van már programom általában jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!