Ti mennétek vagy sem? [Többi lent]
Előzmény:
Volt egy lány akivel legjobb barátok voltunk, alakult köztünk valami (lefeküdtünk néhányszor), de végül visszament az exéhez. Ezt követően eléggé megromlott a kapcsolatunk, nem kerestem, mert ez nagyon megtört engem. Keveset beszélünk, nagyon ritkán találkozunk. Nem tudok már sem barátként, sem nőként úgy tekinteni rá mint eddig, ezt mondtam is neki.
A lánynak sajnos ma meghalt a nagymamája és nem tudom menjek-e/illik-e menni a temetésre vagy sem.
Egyik felem elmenne, mert sokat jelentettünk egymásnak és tudom, hogy hihetetlenűl jól esne neki.
Másik felem inkább nem menne, mert lehet furán jönne le, hogy 100km-t utazok, pedig már alig beszélünk, rajta kivűl nem ismerek ott senkit, csak az anyukájával találkoztam egyszer. Esetleg ha még jönne velem egy közös barát?!
Helyemben ti mit tennétek?
22/F
20/L
Ez lemaradt:
Közös baráti kör miatt nagyjából két hetente találkozunk, akkor se nagyon beszélgetünk, mert kerülöm picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!