Ha örök életünk lenne bele mennétek a napba?
Figyelt kérdés
Bele nézni milyen jó lenne alaposan meg ismerni a nélkül hogy meg halnál.2017. júl. 14. 10:00
1/9 anonim válasza:
Én nem, engem ez pont nem érdekel. Elég nekem, amit a tudomány megállapít a Napról. És nagybetűvel írandó, ha a mi Napunkra gondolsz
2/9 anonim válasza:
Az örök élet sem jogosít fel a nap közelebb kerüléséhez.
azért van olyan távolságra mert az a megfelelő nekünk is és az élővilágnak is.
3/9 anonim válasza:
Egy égő gyertyába sem nyúlnék bele attól még... mert fáj :D
Nem egy személy, hogy ismerkedni kelljen vele :)
4/9 Dongaben válasza:
Ez inkább "Álom" kategória.:) A Napba nem, de Mike Tyson-nak "bevernék egy jobbost...".:XD
5/9 szp72 válasza:
Ha nem halnék meg csak égetne, az a legrosszabb párosítás. Ha nem halnék meg és nem is égetne, és akkor jövök ki belőle, amikor akarok, miért ne mennénk bele?
6/9 anonim válasza:
Lesz?
Éjszaka sem lesz többé, és nem lesz szükségük lámpásra, sem napvilágra, mert az Úr Isten fénylik fölöttük, és uralkodnak örökkön-örökké. (Jel 22)
8/9 A kérdező kommentje:
Igen ha nem fájna
2017. júl. 14. 23:49
9/9 anonim válasza:
Akkor bele,persze:) és ha nem is károsodnék semmilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!