Hogyan illik ezt egy egyetemi kollégiumban?
Figyelt kérdés
Kell köszönni mindenkinek aki szembe jön a lépcsőn, folyosón, akkor is ha nem ismerem? Akár tanár, akár diák, mindenkinek? Meg a portásnak is kell köszönni ahányszor kimegyek a kollégiumból meg visszajövök a nap folyamán?2019. szept. 13. 10:32
1/7 anonim válasza:
Én szoktam köszönni, pont úgy, mint egy bérházban.
3/7 anonim válasza:
3 évig voltam egyetem alatt kolis, nálunk mindenki köszönt mindenkinek, folyóson, liftben.
A portás nem feltétlen emlékszik rád, hogy köszöntetek-e aznap már egymásnak, hisz nagyon sokan vannak egy koliba.
4/7 anonim válasza:
Mi is szoktunk mindenki mindenkinek.
5/7 anonim válasza:
Szoktunk általában, de van napi 1-2, aki nem köszön :(
6/7 anonim válasza:
Nálunk nem szokás, senki nem szokott, a portás sem. Csak akkor ha ismerjük is egymást.
7/7 anonim válasza:
nálunk mindenki köszön mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!