Más fiatalnak is gondot okoz, ha valaki aki idősebb a szüleinél is, azt mondja hogy tegezze őt nyugodtan? (23/F)
Fiatal srác vagyok, és sportolás közben mindig együtt edzek idősebbekkel, akik közül páran kértek hogy tegezzem őket, de valahogy nem tudom megszokni
A szüleim meg mindenki más megkövetelte a tiszteletet amikor még gyerek voltam, és valahogy még mindig nem tudok tegezni senkit, aki idősebb nálam, az azt jelentené hogy azonos rangúak vagyunk
Tiszteletről beszélsz, de többszöri kérésre sem lennél hajlandó teljesíteni egy ennyire egyszerű kérést. Én viszolygok a magázódástól, ha folyamatosan, ezt ignorálva erőszakosan tartanád magad a magázódáshoz azt hatalmas tiszteletlenségnek venném.
„A szüleim meg mindenki más megkövetelte a tiszteletet amikor még gyerek voltam”
Láthatóan nem sikerült elsajátítani a tisztelet definícióját, mibenlétét. Maga a tisztelet elég laza kapcsolatot ápol magázódással:) Ez kicsit többről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!