Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Más fiatalnak is gondot okoz,...

Más fiatalnak is gondot okoz, ha valaki aki idősebb a szüleinél is, azt mondja hogy tegezze őt nyugodtan? (23/F)

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok, és sportolás közben mindig együtt edzek idősebbekkel, akik közül páran kértek hogy tegezzem őket, de valahogy nem tudom megszokni

A szüleim meg mindenki más megkövetelte a tiszteletet amikor még gyerek voltam, és valahogy még mindig nem tudok tegezni senkit, aki idősebb nálam, az azt jelentené hogy azonos rangúak vagyunk

2019. szept. 11. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha előtte addig magáztam, csak akkor. Akkor nem értem már, mit akar:) Volt aki mondta, egy utcában lakunk, aztán egy idő után mondta, hogy tegezzem, egy darabig próbáltam, de aztán hagytam:D Maradok a magázásnál már akkor inkább:D:D:D
2019. szept. 12. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
*Mer egyébként abszolút nem gond, csak akkor túl fura, és túl idegen tőlem, ha előtte mindig magáztam. És akkor egyszercsak mondja, hogy tegezzem.
2019. szept. 12. 20:09
 13/14 Barackoshányás ***** válasza:
100%
Nekem nagyon durván
2019. szept. 13. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletről beszélsz, de többszöri kérésre sem lennél hajlandó teljesíteni egy ennyire egyszerű kérést. Én viszolygok a magázódástól, ha folyamatosan, ezt ignorálva erőszakosan tartanád magad a magázódáshoz azt hatalmas tiszteletlenségnek venném.

„A szüleim meg mindenki más megkövetelte a tiszteletet amikor még gyerek voltam”

Láthatóan nem sikerült elsajátítani a tisztelet definícióját, mibenlétét. Maga a tisztelet elég laza kapcsolatot ápol magázódással:) Ez kicsit többről szól.

2019. szept. 16. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!