Kollégiumi szobában lehet enni?
Figyelt kérdés
Kre btk Bethlen Gábor kollégium lakosa vagyok mától. Itt van bent velem az összes kajám a hűtőben. Nem tudom merre van a konyha, kedvem sincs egyébként most kimenni. Szabad e a szobában szendvicset csinálni és megenni? Ti, más kollégisták, szoktatok ilyet csinálni? Szabad? Nem szólnak érte? (megvárom a válaszokat, addig nem csinálok itt semmit)2019. szept. 1. 15:29
2/9 anonim válasza:
Persze hogy szabad ne viccelj :D Második otthonod lesz. Esetleg hőfejlesztő készülékek használatára szokott lenni korlátozás.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Hát nem éppen tudományos kérdés, elnézést a kategória tévesztésért.
2019. szept. 1. 16:22
5/9 anonim válasza:
Jó étvágyat!
Kérdésedet továbbítottuk a kollégium vezetése felé.
Kezdhetsz csomagolni.
:DDD
6/9 A kérdező kommentje:
:""D jó vicc
rip :"(
2019. szept. 1. 17:02
7/9 anonim válasza:
Mikor mi voltunk kollégisták még szabadott.Nem hiszem,hogy azóta változott volna.
8/9 A kérdező kommentje:
Szépen ettem, nem látta senki 👌
2019. szept. 2. 18:27
9/9 Metionin válasza:
Persze. Nekünk nem is volt a konyhában hely leülni enni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!