Sved enekesek/zeneszek?
Figyelt kérdés
Svedorszagban elek es meg nem tudom a nyelvet. Szeretnek sved zenejet hallgatni es onnan tanulni de egy sved eloadot sem tudok...2019. febr. 4. 08:58
1/6 A kérdező kommentje:
*persze olyanokra gondoltam akik svedul enekelnek :)
2019. febr. 4. 09:00
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
zenéből nem fogsz tanulni, az sicher. De miért élsz Svédországban, ha nem tudod a nyelvet?
4/6 anonim válasza:
Håkan Hellström
Kent
Veronica Maggio
Melissa Horn
Laleh
5/6 anonim válasza:
Jó, nem rám tartozik, de tényleg miért költöztél ki Svédországba, ha nem beszéled a nyelvet? Sajnos zenéből nem fogsz tudni megtanulni svédül, ahhoz nyelvtanár kellene.
Visszakanyarodva az eredeti kérdésedhez, nekem Anders Glenmark a kedvenc svéd előadóm, hátha majd neked is bejönnek a számai.
6/6 anonim válasza:
Danny Saucedo
Samir & Viktor
Sean Banan
Miriam Bryant
Molly Sandén
Amúgy milyen énekstílus érdekel? És valóban nem a zenével fogod megtanulni, de segíthet, hallod a kiejtést és a szavakat :)
Sok sikert és välkommen till Sverige :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!