Mit jelent magyarul?
Figyelt kérdés
ma kaptam de nem igazán értem.
Ii we like to stay with you forever
Omg
Can you pls get me card for my data
Ii don't really have any data again
We can't continue now pls
Ii don't know how am gonna pay for my data
:
2019. jan. 15. 02:26
2/5 anonim válasza:
Egy nagy osszevisszasag az egesz. Ezt csak az erti aki irta.
3/5 anonim válasza:
Elsö: nézd legalább meg a szöveget, amit a kédezö beírt - ezt egyetlen fordító sem tudná lefordítani, mert tele van rövidítésekkel, illetve nem "irodalmi" angol.
Emellett a fordító eleve nem ad ki normál fordítást, még szabályos angol esetében sem, ha nem csak okoskodnál hanem tényleg megpróbáltad volna, akkor tudnád!
4/5 anonim válasza:
Ez az uzenet ugyanattol van, aki US iTunes kartyakat ker?
Tiltsd le, csalas.
5/5 anonim válasza:
Harmadik: omg és pls? Ezt szerintem mindenki ismeri 😂 Ez a rövidítés amit nem tudsz? 😀 Ha bemásolja a fordítóba a szöveget lefordítja és megfogja tudni hogy mit jelent szerintem nem nehéz dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!