Mi az a cumpfli?
Figyelt kérdés
Apád-anyád idejöjjön! című filmben hangzik el, hogy: "hátul kilóg a cumpflija". Egy férfire mondják.2019. jan. 11. 13:14
2/13 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Hát én letöltöttem innen a magyar feliratot, de nem találom, a kilóg szót sem.
3/13 A kérdező kommentje:
"597
00:49:30,120 --> 00:49:32,240
Szóval, meg kell kérdeznem magamtól:
"Mit akar egy ilyen tüzes csaj
598
00:49:32,400 --> 00:49:35,400
egy ilyen pólóban mászkáló sráctól,
599
00:49:35,560 --> 00:49:38,320
akinek a müzlistálkája tele van chilivel?"
600
00:49:38,480 --> 00:49:41,240
Aztán rájöttem, hogy millió oka lehet,
amiért itt ez a csaj."
A magyar szinkron más mint a felirat.
51:30-tól hallható.
2019. jan. 11. 23:23
4/13 A kérdező kommentje:
Jaj #1-es, hátul hogy a francba lóg ki, olyan hosszú vagy mi? Nőből vagy biztos. :D Hülyeségre nem adok kezet, hiába tetszik másoknak, majd ha tényleg az lesz a megfejtés, akkor esetleg.. :D
2019. jan. 11. 23:25
5/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetleg a feneke partja? Hogy olyannyira rövid nadrágot vesz fel; vagy pedig fölülről annyira csípőnadrág, hogy kikandikál a kőműves-dekoltázsa? Vagymiaz. Én ilyesmire tudnék gondolni. Vagy pl hogy még a pólóján a kis cetli, de azt nem hinném. Talán olyan rövid a nadrágja, hogy alul a feneke partja kilátszik, énszerintem erre értik. Akartak neki keresni/kitalálni valami olyan szót, ami aranyos, egyszerű, és kijön a szinkronhoz időben meg szótagszámban, tehát annyi idő alatt el lehet mondani, amennyi időben az eredeti filmben eredeti hanggal elhangzik. És akkor ezt találták rá.
6/13 anonim válasza:
*szal én még azt is el tudom képzelni, hogy ezt a szót kimondottan ehhez a filmhez kreálták; mert nem tudtak rá ilyen gyorsat, és akkor gyorsan kitaláltak hozzá valamit. Szóval én erre gondolok, hogy olyannyira mini ruhákat hord. Ami már sokaknak zavarba ejtő lehet.
7/13 anonim válasza:
Hatul a szorcsomo vagy a feneklyuk.
8/13 anonim válasza:
A cumpf-ot angolban hasznaljak mint s*g glyuk. Akkor itt is azt jelenti, hozzaadva a magyaros li-t.
He’s such an arsehole - He’s such a cumpf - O egy akkora s*g glyuk
His cumpf is showing- Kilatszik a s*g ge lyuka.
9/13 anonim válasza:
Noknel a masik lyukra utalnak. Jiddis eredetu. Amerikaiak sok jiddis eredetu szavakat hasznalnak.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát ez vicces utolsó, bár szótárban eddig nem találtam. :D
2019. jan. 12. 13:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!