Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondjam németül? ’ Erre...

Hogy mondjam németül? ’ Erre a papírra lenne szükségem. ’ (Hivatalba kell mennem kikérni az erkölcsit)

Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 10:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Külföldön a nagykövetség/konzulátus (bizonyos helyeken) ad ki erkölcsit, ők pedig beszélnek magyarul. Vagy pedig ügyfélkapuval neten elintézheted.
2018. nov. 8. 10:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem kell a konzulatusra mennem , itt a helyi Rathaus-ban el lehet intézni. Nem az EU-s kell ,ugy tudom a miatt kell csak a konzulatusra menni.
2018. nov. 8. 10:53
 3/17 anonim ***** válasza:
En tegnap jartam magyar nagykovetsegen ilyen ügyben, csak ezert irtam. Az igenyleshez eloszor neked kell kitoltened egy teljesen magyar nyelvu adatlapot, amit Magyarorszagra elkuldve tudjak beszerezni neked az erkolcsit (ami ugye igy meg magyar nyelvu, tehat kulfoldon hasznalhatatlan, igy le is kell forditattani, de akarki nem fordithatja le, ezert kell ra egy konzuli hitelesites). Ezert irtam, hogy egy nemet hivatal erre eleg nagy esellyel nem lesz jogosult.
2018. nov. 8. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
[link] - nezd itt van bovebb info :)
2018. nov. 8. 11:25
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséged ,de én biztosra tudom ,hogy a hivatalban is kérhetem ami az én esetemben sokkal könnyebben megoldható lenne ,bár nem beszélek jól németül.

[link]

2018. nov. 8. 11:33
 6/17 anonim ***** válasza:
Ja, ertem, te nemetorszagi erkolcsire "jogosult" vagy (nem tudom mashogy megfogalmazni), es arrol beszelunk itt :). Sok sikert a ugyintezeshez :)
2018. nov. 8. 11:58
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen :) köszönöm a segítséged azért

Remélem valaki le tudja fordítani nekem az adott mondatot.

2018. nov. 8. 12:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Ich möchte gern dieses Papier haben, ich brauche es für (ideírod, hogy mihez)
2018. nov. 8. 12:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. nov. 8. 15:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Az "erkölcsit" nem a

rendőrségen adják ki?

2018. nov. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!