Angliában a Magyar érettségi minek felel meg?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy egy CV-t kell írnom angolul (Anglia).Nekem csak érettségim van.De mivel itt a rendszer máshogy van, (gcse) akkor hogyan írjam?2010-ben èrettégiztem.remélem érthetően írtam.2018. okt. 8. 17:11
1/10 anonim válasza:
Calling it 'final exam from Hungarian language and literature' is perfect.
2/10 A kérdező kommentje:
Uh köszi.csak ez teljesen összezavart,hogy a gcse ugye 14-16 eves kor álltalában.nekünk ugye a gimi meg 4.Akkor simán ezt írom.A highschhol meg secondary school amerikai ha jol tudom?#clueless
2018. okt. 8. 17:23
3/10 anonim válasza:
Tudtommal Angliaban az erettsegit "A-level"-nek irjak/hivjak.
4/10 anonim válasza:
Highschool az amerikai neve. Secondar School a középiskola. Secondary Grammar School kb a gimi.
Szerintem azt írd, hogy Hungarian final exam meg, hogy secondary school.
5/10 anonim válasza:
Mivel a 2 rsz totálmás nincsennek hivatalos kifejezések rá. Se sztenderd fordítások. Én a 'high school'-t jobban szeretem használni, de mindegy. Az első válaszolóval értek egyet!
6/10 anonim válasza:
2010-ben meg ott is High School Certificate volt.
“In 2010, successfully completed The (Hungarian) High School Certificate examinations, equivalent to The (British) General Certificate of Education (GCE)
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Végül azt írtam amit a #6 tanácsolt.ment a zöld mindenkinek.
2018. okt. 9. 11:40
8/10 Norman Bates válasza:
Attol fugg milyenek a jegyeid. Minimum GCSE grade C-A felel meg, de ha jok a kegyek akkor A levelnek.
9/10 anonim válasza:
A levelnek maximum olyan helyen fogadják el ahol nem is érdekli őket igazából. Az emelt szintű érettségi az A level, a sima középszintű a GCSE. Írhatod persze a a Hungarian h school leaving cert.-t vagy bármi mást is, de a GCSE jobban mutat.
10/10 danielfisher1991 válasza:
Nem fogadják el, de amikor kérdeztem a kollégákat tudják e mi az az algebra, meg mutattam nekik 1-2 alap feladatot, akkor ment a tátott szájjal nézés. Aztán Magyarországon 7.-es meg 9.-es anyag. Rohadt arrogáns angolok (itt élek és tapasztalom). Az első két évben egyetemen a közép és emelt érettségi anyagát tanulják. Algebra, geometry, trigonometry és van ahol meg 3.evben sincs analízis, nálunk még első féléves (sőt emelt érettségis feladat). Inkább menj egy magyar egyetemre :D olcsóbb és jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!