Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angliában a Magyar érettségi...

Angliában a Magyar érettségi minek felel meg?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy egy CV-t kell írnom angolul (Anglia).Nekem csak érettségim van.De mivel itt a rendszer máshogy van, (gcse) akkor hogyan írjam?2010-ben èrettégiztem.remélem érthetően írtam.

2018. okt. 8. 17:11
 1/10 anonim válasza:
29%
Calling it 'final exam from Hungarian language and literature' is perfect.
2018. okt. 8. 17:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Uh köszi.csak ez teljesen összezavart,hogy a gcse ugye 14-16 eves kor álltalában.nekünk ugye a gimi meg 4.Akkor simán ezt írom.A highschhol meg secondary school amerikai ha jol tudom?#clueless
2018. okt. 8. 17:23
 3/10 anonim válasza:
43%
Tudtommal Angliaban az erettsegit "A-level"-nek irjak/hivjak.
2018. okt. 8. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Highschool az amerikai neve. Secondar School a középiskola. Secondary Grammar School kb a gimi.

Szerintem azt írd, hogy Hungarian final exam meg, hogy secondary school.

2018. okt. 9. 00:25
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Mivel a 2 rsz totálmás nincsennek hivatalos kifejezések rá. Se sztenderd fordítások. Én a 'high school'-t jobban szeretem használni, de mindegy. Az első válaszolóval értek egyet!
2018. okt. 9. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

2010-ben meg ott is High School Certificate volt.

“In 2010, successfully completed The (Hungarian) High School Certificate examinations, equivalent to The (British) General Certificate of Education (GCE)

2018. okt. 9. 09:13
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Végül azt írtam amit a #6 tanácsolt.ment a zöld mindenkinek.
2018. okt. 9. 11:40
 8/10 Norman Bates válasza:
0%
Attol fugg milyenek a jegyeid. Minimum GCSE grade C-A felel meg, de ha jok a kegyek akkor A levelnek.
2018. okt. 18. 23:09
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
A levelnek maximum olyan helyen fogadják el ahol nem is érdekli őket igazából. Az emelt szintű érettségi az A level, a sima középszintű a GCSE. Írhatod persze a a Hungarian h school leaving cert.-t vagy bármi mást is, de a GCSE jobban mutat.
2018. okt. 18. 23:28
 10/10 danielfisher1991 válasza:
Nem fogadják el, de amikor kérdeztem a kollégákat tudják e mi az az algebra, meg mutattam nekik 1-2 alap feladatot, akkor ment a tátott szájjal nézés. Aztán Magyarországon 7.-es meg 9.-es anyag. Rohadt arrogáns angolok (itt élek és tapasztalom). Az első két évben egyetemen a közép és emelt érettségi anyagát tanulják. Algebra, geometry, trigonometry és van ahol meg 3.evben sincs analízis, nálunk még első féléves (sőt emelt érettségis feladat). Inkább menj egy magyar egyetemre :D olcsóbb és jobb
2020. máj. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!