Mit írhatnék neki angolul, hogy újra beszélgessünk?
Figyelt kérdés
eddig minden nap beszéltünk egy angol sráccal de az utóbbi időben már csak kb helo szia h vagy jól én is és kb ennyi
valami idézetre vagy angol viccre gondoltam de nem találtam semmi olyat a mi jó lenne kérlek segítsetek!!!
2010. jún. 22. 16:39
1/5 anonim válasza:
here is a joke for you:what does the fat tadpole,when its orange has a headache? goes to the toilet and make an octopus from tree.-ez biztos tetszeni fog neki:-)
2/5 A kérdező kommentje:
mi van az ebihallal és a narancsal és mi ez a wc??? xD
köszi lool
2010. jún. 22. 19:39
3/5 anonim válasza:
egy nagyon nagy hülyeség amit rögtönöztem...épp ezért fogja felkelteni az érdeklődését:-)hihi.
mit csinál a dagadt ebihal ha a narancsának fáj a feje? bemegy a wc-be és farag egy polipot fából:-)
4/5 anonim válasza:
amugy neten néztem angol nyelvű vicceket de nagyon sz...r mindegyik még ennél is rosszabbak:-)
5/5 A kérdező kommentje:
aranyos köszönöm (-:
ha még tudsz kérlek írj
2010. jún. 22. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!