Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Orosz abc hogy néz ki? (kiejté...

Orosz abc hogy néz ki? (kiejtéssel)

Figyelt kérdés
Néztem már pár helyen,pl itt is,de volt aki mást írt,máshogy mondja stb,nem tudom kinek higyjek,mert nem indokolt,nehéz eldönteni ki irta helyesen,stb,ugyhogy kéne az eredeti,mai használatban lévő. Kiejtés+ Betü.
2018. szept. 5. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

[link]

(szórakozz a nénikéddel!)

2018. szept. 5. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

[link]

[link]

stb....

Egyébként nem tudom, az eredeti mitől "eredeti".

2018. szept. 5. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Szórakozz te a nenikeddel. Elsős koromban se meg ma se tanították nekünk a fonetikus jeleket. Soha nem volt tantárgy, én viszont csak betűkre/kiejtesre voltam kíváncsi,erre Google a barátod, Wikipédia, és jönnek a szép kis fonetikus jelek...
2018. szept. 5. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túl kicsi az ablakod, hogy kiférjen rá a Wikipédia cikkének teljes táblázata. Ekkor ha az IPA jelen túlra jobbra görgetsz, akkor ott van a kiejtés magyar betűkkel leírva.
2018. szept. 5. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!