Riverdalet nézem es nem értem. Az british angol vagy az amerikai angol a nehezebb?
Figyelt kérdés
Riverdalet nezem MAGYAR felirattal, de magamba forditom le ees eddig azt hittem megy az angol de amit olvasok feliratkent es amit gondolok tok mas. A sorozat british angol nyelven vagy amerikai angol nyelven megy? Remélem érthető. Melyik nyelv a nehezebb? Mert eddig britisht tanultam de nem tudom.. Lehet az amerikai angol konnyebb? Komolyan elhittem higy megy a british angol de akkor nem biztos:/2018. aug. 16. 21:54
11/13 A kérdező kommentje:
Hat igen de amikor az egész mondatot nem ertem az sajnos gaz:/
2018. aug. 17. 20:31
12/13 anonim válasza:
Nincs esetleg olyan sorozat amit magyarul sokszor làttàl? Ha azt nézn3d angolul akkor alapból tudnàd màr miről van szó.
13/13 A kérdező kommentje:
Hat akkor az lesz
2018. aug. 19. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!