Valaki segítene megírni angolul egy e-mailt?
Sziasztok! Kb fél évvel ezelőtt csináltam egy skrill account-ot még nem voltam 18 de gondoltam nem lesz belőle probléma és regisztrációnál más születési dátumot adtam meg hogy regisztrálhassak. Clixsensen keresztül rá utaltam 20$-t. Mikor elakartam utalni magamnak akkor azt írták hogy előbb igazoljam magam , küldjek egy képet a személyimről. Én kis naiv elküldtem hogy majd ha látják hogy csak pár hónap híja van akkor nem lesz semmi gond. Nem így lett :) .Az account-t zárolták és kaptam egy e-mailt:
Dear x y,
Thank you for the document provided and your cooperation.
We regret to inform you that your account has been closed, as you are not of the required age to operate a Skrill account. As per our Terms & Conditions (Sections 4.2 and 17.4), you should be at least 18 years old to register a Skrill account.
You may request an account reactivation when you reach the required age.
Skrill
Na most a napokban betöltöttem a 18-at.És szeretnék nekik írni egy e-mailt, de nincs meg hozzá a kellő angol tudásom(németet tanulok).
Szóval ha valaki lenne olyan jó fej és megírná nekem azt nagyon megköszöném. :)
Ui:Jó lenne ha az a 20$ is rajta maradna :P
Dear Sir/Madam,
I am writing in relation to my Skrill account you closed.
Approximately 6 months ago you closed my account because I wasn't 18+ at that time. However now that I am 18 years old I would like to ask you to lift my ban.
(Before you closed my account, I had transferred $20 to my account. Just to make sure I will not lose it in some mysterious way.)
I look forward to hearing from you.
Yours faithfully,
----Név----
.
.
.
A zárójeles részt nem hiszem hogy bele kéne írni, plusz nem sikerült túl hivatalosan megfogalmazni, szerintem logikusabb lenne esetleg akkor rákérdezni, hogyha visszakapod a felhasználót, de mégsincs rajta a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!