Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az alabbi rovid uzenet hogyan...

Az alabbi rovid uzenet hogyan lenne angolul?

Figyelt kérdés

Hogy ertheto legyen: egy insta oldal vezetojet szeretnem megkerdezni, nem-e keres admint maga melle.

"szia! ne haragudj, hogy ujra zavarlak, de felotlott bennem egy kerdes, ahogy a profilon bongesztem. megpedig az, hogy nem gondolkoztal rajta, hogy bevegyel egy plusz admint?"

2018. máj. 20. 20:05
 1/6 anonim válasza:
70%

Ha ennyit nem tudsz elmondani angolul akkor nem igazan lennel jó adminnak... minek valószínűleg nem is érted mi van az oldalon -.-

Édes istenem...

2018. máj. 20. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Miert itelkezel ennyibol? Sot, ha mar ennyire logikusak akarunk lenni, miert akarnek jelentkezni, ha nem tudnam, mi az ertelme? Olyan oldalrol van szo, ahova az emberek kepet kuldhetnek be magukrol, es a kovetok az adminnal egyutt kiemelik, hogy mit latnak szepnek rajta, ezzel segitve az onertekelesukon. A levelem masodik felet mar megfogalmaztam, csak valamiert ezt a bevezetot irom meg a kelletenel kacifantosabbra, nem vagyok biztos benne, milyen szohasznalat lenne a megfelelo. De igazad is van, ha nem tudsz segiteni, akkor ne maradj csendben, frocsogj ide, csak hogy te lehess a megmondoember es legyen valami sikerelmeny a napodban.
2018. máj. 20. 21:39
 3/6 anonim válasza:
53%
Ha nem tudsz angolul, nem is fogsz tudni emberekről véleményt írni.
2018. máj. 21. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Hi, excuses me for bothering you again. It’s just that I’ve been thinking, as I was reading the profile. Have you thought of getting another admin in?
2018. máj. 21. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
*excuse me
2018. máj. 21. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy nem tudok angolul. Csak segitseget kertem, mert bizonytalan voltam. De ennek semmi lenyeges koze a kerdesemhez, szoval hagyjuk.

Negyes, koszi szepen.

2018. máj. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!